Cairn Consulting
Menu

Coaching

Werk je al jarenlang in dezelfde omgeving, en wil je graag je vleugels uitslaan in een baan die meer doorgroeimogelijkheden geeft?

Ben je net begonnen met een verantwoordelijke nieuwe baan, en heb je behoefte aan een sparring partner die wil helpen de valkuilen, de voetangels en klemmen te ontdekken?

Heb je jarenlang prettig kunnen samenwerken, en blijkt opeens dat de omgang met een collega of je leidinggevende stroef verloopt, en maak je je er zorgen over hoe het verder moet?

Heb je al een heel stuk van je loopbaan achter de rug, en mis je opeens inspiratie en zou je eigenlijk wel helemaal het roer om willen gooien voor je verdere carrière?

Heb je (bijvoorbeeld na een met succes opgelost arbeidsconflict of in aansluiting op een afgeronde mediation) behoefte aan begeleiding bij het vinden van een nieuwe aanpak of het omgaan met een veranderde situatie?

Speelt er op je werk een reorganisatie of staat je baan door een andere oorzaak op het spel, en zoek je begeleiding bij de voorbereiding op een mogelijk ontslag en bij het vinden van een nieuwe baan?

Ben je je baan kwijtgeraakt en kun je wel wat begeleiding gebruiken bij het verwerken van de teleurstelling en het vinden van een nieuwe werkkring of het oprichten van een eigen bedrijf?

camino3

In zulke gevallen wil ik je graag als coach helpen op je pelgrimstocht door je loopbaan. Voor mij is het steenmannetje (zie het logo van Cairn Consulting) een inspiratie. Een cairn of steenmannetje biedt de reiziger hulp in onherbergzaam gebied. Het markeert het pad of geeft de top van een heuvel aan. Op dezelfde wijze wil ik anderen helpen de weg te vinden die leidt naar de gewenste bestemming.

 

In mijn coachingspraktijk heb ik, met mijn intensieve werk- en levenservaring, mensen kunnen helpen hun eigen weg te vinden.